Design Your Business | workshop voor Grande Dame Design
16697
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16697,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
workshop-Design-Your--Business-Tara

Tara Diks 

Trainer and Mental Coach, creates leaders

Jeetje wat een energie! Ik stuiter nog na; vol met ideeën om mijn bedrijf te laten floreren! Grande Dame Designer Ineke combineert in deze workshop haar natuurlijke nieuwsgierigheid, interesse in business en creatieve oog met mijn SWOT en draagt haar aanstekelijke visie en ideeën aan! Heel inspirerend; een ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende ondernemer!

workshop-Design-Your--Business-Tara

Tara Diks 

Trainer and Mental Coach,
creates leaders

Jeetje wat een energie! Ik stuiter nog na; vol met ideeën om mijn bedrijf te laten floreren! Grande Dame Designer Ineke combineert in deze workshop haar natuurlijke nieuwsgierigheid, interesse in business en creatieve oog met mijn SWOT en draagt haar aanstekelijke visie en ideeën aan! Heel inspirerend; een ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende ondernemer!

Grande-Dame-Design_workshop-Design-Your--Business-Susie

Susie Vries

Recycle stylist, ontspullen, styling, matchmaking 

Ben net terug van een geweldig inspiratievolle workshop door Grande Dame Design herself: Miss Ineke de Groen. DE geweldige businessclub in Bilthoven (die nu al als een tierelier werkt!). Ineke de Groen blijkt niet alleen goed te zijn in het verbinden van getalenteerde vakvrouwen en een enorm organisatietalent, maar ze is ook nog eens heel goud (freudiaanse verspreking!) te zijn in coaching.
Inn, je hebt me, myself & my business naar een hoger level getild.

Mariëtte de Kruyff 

Psychomotorisch kindertherapeut, Kinder Focus Coach, traumatherapeut 

Ineke, het was super inspirerend vandaag! Jij zit vol met ideeën, passend bij wie ik ben en waar mijn hart ligt. Vol energie en toekomstperspectief naar huis gegaan. En “Blinky” is bij deze een echt onderdeel van mijn praktijk geworden.

Mariëtte de Kruyff 

Psychomotorisch kindertherapeut,

Kinder Focus Coach, traumatherapeut 

Ineke, het was super inspirerend vandaag! Jij zit vol met ideeën, passend bij wie ik ben en waar mijn hart ligt. Vol energie en toekomstperspectief naar huis gegaan. En “Blinky” is bij deze een echt onderdeel van mijn praktijk geworden.

Mariëtte de Kruyff 

Psychomotorisch kindertherapeut,
Kinder Focus Coach, traumatherapeut 

Ineke, het was super inspirerend vandaag!

Jij zit vol met ideeën, passend bij wie ik ben en waar mijn hart ligt. Vol energie en toekomstperspectief naar huis gegaan. En “Blinky” is bij deze een echt onderdeel van mijn praktijk geworden.

workshop-Design-Your-Business-Madelon

Madelon Schoemaker 

Global interim HR Manager, Green belt certified

De workshop Design Your Business is een aanrader. Ineke zit vol energie en creatieve ideeën. Zij zorgt ervoor dat je blijft vernieuwen.
Ineke regelt ook, met veel flair, overal nieuwe samenwerkingsverbanden.

Grande-Dame-Design_workshop-Design-Your--Business-Maureen-40

Maureen Voorn

Travel counsellor, uw persoonlijke en zorgzame reisadviseur 

Wat een fijne en inspirerende workshop. Goed om weer eens stil te staan bij mijn bedrijf, waar ik naar toe wil, wat ik wil uitstralen en hoe ik dat verder wil “designen”. Een workshop op maat en die dus bij mij past als persoon en ondernemer. Deze workshop zou een ieder regelmatig moeten volgen om gefocust te blijven en te kijken of je nog op de juiste weg bent. Grande Dame Design!

workshop-.-Design-Your-Business-.-Betty

Betty Weltevrede

Communicatie adviseur, met persoonlijke en warme aandacht 

Na de leesclub van gisteravond, met gesprek over Het einde van de eenzaamheid, [levens]thema’s, verbindingen en wat je pure zelf is … Vanmiddag de GDD-workshop waar ik instapte met “authentiek ondernemen” en uitstapte met een oude droom en een nieuwe toekomst. Ik ga mn boek schrijven. Dit jaar: kern vh boek optuigen en veel werken/ondernemen want zo is het nu. En dan? De stap in meer stilte, onzekerheid ombuigen naar schrijven, patronen veranderen, vernieuwen … ik heb nog geen idee. Maar hoe gaaf voelt dit nú 😊. Dankzoenen Ineke!

workshop-.-Design-Your-Business-.-Betty

Betty Weltevrede

Communicatie adviseur,
met persoonlijke en warme aandacht 

Na de leesclub van gisteravond, met gesprek over Het einde van de eenzaamheid, [levens]thema’s, verbindingen en wat je pure zelf is … Vanmiddag de GDD-workshop waar ik instapte met “authentiek ondernemen” en uitstapte met een oude droom en een nieuwe toekomst. Ik ga mn boek schrijven. Dit jaar: kern vh boek optuigen en veel werken/ondernemen want zo is het nu. En dan? De stap in meer stilte, onzekerheid ombuigen naar schrijven, patronen veranderen, vernieuwen … ik heb nog geen idee. Maar hoe gaaf voelt dit nú 😊Dankzoenen Ineke!

workshop-Design-Your-Business-Jacqueline

Jacqueline Franssens 

Organisatie antropoloog, faciliteert leidinggevenden bij cultuurveranderingen

Een niet-doener is vaak een criticus – oftewel iemand die achterover leunt, naar doeners kijkt en vervolgens filosofisch uitweidt over hoe doeners het doen. Het is makkelijk om een criticus te zijn, maar een doener zijn vereist moeite, risico’s en verandering. Dit is precies wat er vandaag gebeurde bij de workshop o.l.v. Ineke de Groen: inspirerend, uit je comfort en aan de slag. Heerlijk!

workshop-Design-Your-Business-Jacqueline

Jacqueline Franssens 

Organisatie antropoloog,

faciliteert leidinggevenden bij cultuurveranderingen

Een niet-doener is vaak een criticus – oftewel iemand die achterover leunt, naar doeners kijkt en vervolgens filosofisch uitweidt over hoe doeners het doen. Het is makkelijk om een criticus te zijn, maar een doener zijn vereist moeite, risico’s en verandering. Dit is precies wat er vandaag gebeurde bij de workshop o.l.v. Ineke de Groen: inspirerend, uit je comfort en aan de slag. Heerlijk!

workshop-Design-Your-Business-Wineke

Wineke van Rijn 

Uitvaartonderneemster, The game of transformation

Super inspirerende workshop Design Your Business gedaan met Ineke de Groen van Grande Dame Design. Wat een energie. Mooi om zo met mijn bedrijf bezig te zijn. Ik ga vol ideeën verder bouwen aan mijn business.

Grande-Dame-Design_workshop-Design-Your--Business-Isheline-30

Isheline Wittema 

Bruidsmode couturier, maatwerk 

Vandaag de workshop achter de rug! Altijd fijn om over mijn bedrijf te praten en al helemaal met Ineke die vol met goede ideeën zit. Ik zit nu vol inspiratie en kan ermee aan de slag!

Grande-Dame-Design_workshop_Danielle

Danielle Swart 

Orthomoleculair voedingsadviseur, fitter en vitaler

Wat heb ik vandaag veel geleerd en mooie inzichten gekregen over hoe ik mijn expertise en bedrijf bij mijn doelgroepen onder de aandacht kan brengen. Super bedankt Ineke de Groen!

Grande-Dame-Design_workshop_Danielle

Danielle Swart 

Orthomoleculair voedingsadviseur,
fitter en vitaler

Wat heb ik vandaag veel geleerd en mooie inzichten gekregen over hoe ik mijn expertise en bedrijf bij mijn doelgroepen onder de aandacht kan brengen. Super bedankt Ineke de Groen!

workshop-Design-Your-Business-Anke

Anke van Vliet-Zwiers 

Poppenspeler, interactief op de grens tussen zorg en poppentheater 

Een poppentheater hebben, is niet alleen voorstellingen ontwikkelen en spelen, maar ook ondernemer zijn. Daarom ben ik aangesloten bij Grande Dame Design. Tijdens de (individuele) workshop hebben we mijn bedrijfsplan doorgenomen en kreeg ik inspiratie om verder te gaan op mijn ingeslagen weg én bruikbare tips om een stap voorwaarts te zetten.

workshop-Design-Your-Business-Anke

Anke van Vliet-Zwiers 

Poppenspeler,

interactief op de grens tussen zorg en poppentheater 

Een poppentheater hebben, is niet alleen voorstellingen ontwikkelen en spelen, maar ook ondernemer zijn. Daarom ben ik aangesloten bij Grande Dame Design. Tijdens de (individuele) workshop hebben we mijn bedrijfsplan doorgenomen en kreeg ik inspiratie om verder te gaan op mijn ingeslagen weg én bruikbare tips om een stap voorwaarts te zetten.

workshop-Design-Your-Business-Madelon

Madelon Schoemaker 

Global interim HR Manager, Green belt certified

De workshop Design Your Business is een aanrader. Ineke zit vol energie en creatieve ideeën. Zij zorgt ervoor dat je blijft vernieuwen.
Ineke regelt ook, met veel flair, overal nieuwe samenwerkingsverbanden.

workshop-Design-Your-Business-Madelon

Madelon Schoemaker 

Global interim HR Manager,

Green belt certified

De workshop Design Your Business is een aanrader. Ineke zit vol energie en creatieve ideeën. Zij zorgt ervoor dat je blijft vernieuwen.
Ineke regelt ook, met veel flair, overal nieuwe samenwerkingsverbanden.

workshop-Design-Your-Business-Wineke

Wineke van Rijn 

Uitvaartonderneemster,

The game of transformation

Super inspirerende workshop Design Your Business gedaan met Ineke de Groen van Grande Dame Design. Wat een energie. Mooi om zo met mijn bedrijf bezig te zijn. Ik ga vol ideeën verder bouwen aan mijn business.