fbpx
Notre Dame Ineke de Groen | Grande Dame Design
18959
page-template-default,page,page-id-18959,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Notre Dame InekeĀ 

De grondlegger van Grande Dame Design is Ineke de Groen, designer bij DeGroenDesign.
In mijn beroep moet ik altijd scherp zijn op inhoud en tussen de regels van het gesprek de essentie vinden. Werken als een kameleon, iedere klant is anders, iedere oplossing ook. Productontwikkeling, branding van een merk is tegenwoordig steeds belangrijker. Mijn bureau helpt klanten hierin een vorm te vinden die past. Mijn beroep is mijn hobby. De waardering krijg ik als het design klopt met de uitstraling die we beogen. Inspiratie haal ik uit de wereld om mij heen: een mooie regel uit een boek; de glimlach van de man die het leven begrijpt; de muziek waardoor ik blijf dansen.

 

‘Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.’

Design-Branding

Dame D’ImpressionĀ 

De grondlegger van Grande Dame Design is Ineke de Groen, designer bij DeGroenDesign. In mijn beroep moet ik altijd scherp zijn op inhoud en tussen de regels van het gesprek de essentie vinden. Werken als een kameleon, iedere klant is anders, iedere oplossing ook.

 

Productontwikkeling, branding van een merk is tegenwoordig steeds belangrijker. Mijn bureau helpt klanten hierin een vorm te vinden die past.

 

Mijn beroep is mijn hobby. De waardering krijg ik als het design klopt met de uitstraling die we beogen. Inspiratie haal ik uit de wereld om mij heen: een mooie regel uit een boek; de glimlach van de man die het leven begrijpt; de muziek waardoor ik blijf dansen.

 

‘Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.’