fbpx
Notre Dame Lulu Wang
18644
page-template-default,page,page-id-18644,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
chinese schrijfster

Notre Dame Lulu 
‘Begrip tussen volkeren is het Mecca van de liefde’

Ik leef tussen het fascinerende gebied van oost en west en laat mij inspireren door de cultuurverschillen.

‘Mijn naam is Lulu Wang. Ik ben geboren in Beijing en kwam op 25-jarige leeftijd naar Nederland. Ik debuteerde in 1997 met de roman Het lelietheater. Hierna volgden veertien andere boeken. Sinds 2013 werk ik ook als columnist voor twee prestigieuze Chinese tijdschriften World Affairs en World View.
Ik geef vaak lezingen en voorstellingen over de Chinese cultuur en cultuurverschillen tussen Nederland en China. In 2017 heb ik een Lulu Theehuis opgericht, waarin geregeld high-end, exclusieve ontmoetingen, voornamelijk cutureel van aard, plaatsvinden. Zo hoop ik met mijn werken een brug te slaan tussen de twee landen.’

Grande Dame Design-Lulu Wang

Notre Dame Lulu 
‘Begrip tussen volkeren is het Mecca van de liefde’

Ik leef tussen het fascinerende gebied van oost en west en laat mij inspireren door de cultuurverschillen.

‘Mijn naam is Lulu Wang. Ik ben geboren in Beijing en kwam op 25-jarige leeftijd naar Nederland. Ik debuteerde in 1997 met de roman Het lelietheater. Hierna volgden veertien andere boeken. Sinds 2013 werk ik ook als columnist voor twee prestigieuze Chinese tijdschriften World Affairs en World View.
Ik geef vaak lezingen en voorstellingen over de Chinese cultuur en cultuurverschillen tussen Nederland en China. In 2017 heb ik een Lulu Theehuis opgericht, waarin geregeld high-end, exclusieve ontmoetingen, voornamelijk cutureel van aard, plaatsvinden. Zo hoop ik met mijn werken een brug te slaan tussen de twee landen.’