Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Notre Dame

 Een aantal van onze leden krijgen nog meer zichtbaarheid en zetten we op deze pagina in het zonnetje. Zij willen ons iets meer vertellen.

Logo grande dame design

Uw Office-manager Gonne-Marieke

Steun &
toeverlaat

Mijn rol

Uw Officemanager.NL  is het bedrijf dat ervoor zorgt dat u tijd krijgt om te ondernemen. Ik ontzorg u. Ik weet als ondernemer wat op u afkomt. Ik weet hoe het is om vele ballen in de lucht te houden. Hoe moeilijk het is om focus te houden om uw kerntaken te doen. Ik zorg ervoor dat u: tijd overhoudt om te doen wat u wilt doen, meer geld verdient, een professionele sparringpartner krijgt die met u meedenkt, meer rust krijgt en een betere balans krijgt tussen werk en privé. U als professional houdt zich bezig met uw vak en ik regel de rest.

Mijn bedrijf

Ik kan u vertellen waarom mijn bedrijf, https://www.uwofficemanager.nl, bijzonder is maar liever laat ik dat aan anderen over. Zoals Manja te Velde (vroeger directeur van Stichting Lokale Fondsen Nederland): “Zoek je een ‘steun & toeverlaat’ op kantoor of op afstand? Gonne-Marieke is naast een heel fijn mens, een professionele officemanager, die niets liever zaken uit handen neemt van het management. Een regeltante die niet stopt voor alles op rolletjes loopt! Nooit te beroerd om hard te werken, super flexibel en breed inzetbaar. En ze houdt je bij de les, want ze is een kei in de follow-up van taken en afspraken. Dat alles doet ze met humor en een lach.”

Waarom ik aangesloten ben bij Grande Dame Design

Grand Dame Design is een netwerk van vrouwen die serieus met hun onderneming bezig zijn en die graag andere vrouwen die hier hetzelfde overdenken ontmoeten. Sinds ik lid ben van dit mooie netwerk heb ik twee workshops mogen volgen die mij weer nieuwe inzichten gaven in mijn bedrijf. Daarnaast heb ik al voor drie vrouwen die ook lid zijn een opdracht mogen vervullen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de gezellige en interessante avonden die ik heb meegemaakt georganiseerd door Ineke de Groen. Al met al een netwerk waar ik veel aan heb en waar ik nog lang lid van hoop te zijn.

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.