Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Seksuoloog Astrid Kremers

Verrijking,
wijsheid en passie

Mijn rol

Veel mensen hebben een seksueel probleem. Gelukkig kan dat vaak verholpen worden en zijn er veel mogelijkheden om te kunnen genieten van seksualiteit. Een seksuoloog NVVS kan daarbij helpen.

Mijn bedrijf

Seksuoloog Astrid Kremers is geregistreerd bij de NVVS en werkzaam bij onder andere het UMC Utrecht, Diakonessenhuis en huisartsen. Een eerste afspraak is op korte termijn mogelijk, zonder wachtlijst en zonder verwijsbrief. Ben je geïnteresseerd in wat ik doe: Sexuoloog.nl

Waarom ik aangesloten ben bij Grande Dame Design

Het lidmaatschap van Grande Dame brengt mij verrijking, wijsheid en passie. Gastvrouw Ineke en de vele waardevolle vrouwen die lid zijn van dit mooie netwerk wakkeren het vuur voor mijn praktijk aan en inspireren me.

Podcast met Astrid Kremers

In deze podcast deelt Astrid haar uitgebreide kennis en ervaringen, waarbij ze dieper ingaat op de uitdagingen en beloningen van haar beroep. Ontdek waarom Astrid ervoor koos om seksuoloog te worden, waar haar ware passie ligt en hoe ze een verschil maakt in de levens van velen.

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.