Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

theepotten

Table Tales om in het echte gesprek te komen

Tafelgesprekken met persoonlijke ontmoetingen. We ontvangen 4 Grande Dames per huis in verschillende huizen van onze Grande Dames. De gelegenheid om nog meer in het persoonlijk contact in een warme setting elkaar beter te leren kennen. Uiteraard laten wij jullie niet helemaal ‘los’ en zorgen we voor een licht kader waarin deze avond zich af zal spelen.

Speciaal voor deze avonden hebben we een Table Tales spel ontwikkeld. Grande Dames in gesprek met elkaar. Als ondernemer of als vrouw op een verantwoordelijke positie ben je actief in de buitenwereld. We richten ons op het realiseren van onze doelen en het leveren van prestaties. Maar hoe zorgen we dat onze binnenwereld deze ambities en prestaties ondersteunt?

Met deze Table Tales duiken we naar binnen en verkennen we onze binnenwereld aan de hand van de 7 kleuren die staan voor karakter eigenschappen.

We komen nog verder in de verdieping van het gesprek door deze richtingen: Go now, Go home en Go clean.

Go now: hoe zorg jij ervoor dat je uit je comfortzone komt, hoe daag jij jezelf uit?

Go Home: hoe zorg jij dat je weer terug komt bij jezelf? Waar ontleen jij je zelfvertrouwen aan, die basis in jezelf?

Go clean: hoe ontlaad jij (fysiek) na een spannende prestatie? 7 kleuren Als handvat gebruiken we 7 kleuren, losjes gebaseerd op verschillende kleurenleren.

 

De Table Tales worden heel enthousiast ontvangen.

We komen echt een stuk verder in de ontmoetingen en het verkennen van mogelijkheden. De kleine groepjes zorgen voor intimiteit. Het aardige is dat de HOMIES (Grande Dames die hun werk- of woonadres ter beschikking stellen) meer van hun expertise kunnen laten zien. Zo zijn we op bezoek geweest bij Vandaag Advocaten, bij Hoogenboom en Bogers, fine jewellery, bij R&R huiswerkbegeleiding, om er maar een aantal van de in totaal 10 huizen te noemen.

De conclusie van de 2 Table Tales avonden is dat we deze avonden gaan verweven in onze agenda.

 

https://www.facebook.com/events/1070535650348142/

https://grandedamedesign.nl/agenda/

more insights