Agenda

Aanmelden voor onze events kan op deze pagina Door onze bijzondere ontmoetingen en een grote verbondenheid gunnen wij elkaar gezelligheid, exposure en business.

Overzicht events

Logo grande dame design

Aankomende events

Voorjaarsborrel

Do 23 maart 2023 | 19:00 – 21:00 uur

Je droom realiseren doe je samen

Welkom op onze vrijblijvende borrel, om kennis te maken met interessante vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een mooie positie in de profit- en non profit sector.

Heb jij interesse in een goed werkend, persoonlijk, warm en groot netwerk van vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een mooie positie in de profit- en non profit sector en ben je zelf een potentiële Grande Dame, dan maken we graag kennis met je.

We are designed to connect

Grande High Evening Tea

Do 20 april 2023 | 19:00 – 21:30 uur

Sharing and wishing

Een avond om, zoals Engels gebruik ons laat zien, op een laag drempelige manier, gezellig samen te zijn, for sharing and wishing.

Alle ruimte om elkaar individueel beter te leren kennen, je ei kwijt te kunnen, juist die ene Grande Dame aan te schieten.

Een avond zonder thema, maar wel met de warme sfeer, lekkere bites en meer van Bubbles & More.

Grande Dame
on Stage

Zo 21 mei 2023 | 13:00 – 17:00 uur

Acte de presence

Wat wij nodig hebben in ons ondernemerschap in de communicatie.
Wij leren en oefenen met theatertechnieken om ons steviger en lekkerder te voelen in ons ondernemerschap bij presentaties, onderhandelingen en meer.

Een must
voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een hoge positie in het bedrijfsleven/non profitsector en overheid. Deze cursusdag is alleen te bezoeken door leden van Grande Dame Design.

Cursus
We krijgen een cursusdag van de regisseuse/actrice/performer/scenarioschrijfster die haar sporen ruimschoots verdiend heeft: Anita van Soest.

Thema’s
Met de veelzijdigheid van Grande Dame Anita en het vermogen van haar om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen gaan wij op deze cursusdag aan de slag met de volgende thema’s:

Je bent zo mooi, anders dan ik
Natuurlijk niet meer of minder, maar zo mooi anders
Ik zou je nooit, anders dan anders willen

Boerderij

Deze bijzondere middag zijn we van harte welkom op de boerderij van onze Grande Dame Willeke. De relaxte plek op het boerenland, waar zij ook haar bijzondere vergader locatie heeft Milk and Meetings. Uiteraard ontbreekt het deze dag niet aan een hapje en drankje en ruimte om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Grande Dame Relax

Op een donderdag of zondag in juni 2023 | tijd volgt

Sharing and caring

Stel je voor, zo voor de zomervakantie, ontspannen met de Grandes Dames in een toepasselijke, relaxte ambiance

Grande Dame Borrel

Op een donderdag in september of oktober 2023 | 19:00 – 21:00

Je droom realiseren doe je samen

Welkom op onze vrijblijvende najaarsborrel, om kennis te maken met interessante vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een mooie positie in de profit- en non profit sector.

Heb jij interesse in een goed werkend, persoonlijk, warm en groot netwerk van vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een mooie positie in de profit- en non profit sector en ben je zelf een potentiële Grande Dame, dan maken we graag kennis met je.

Grande Dame Advocaat

Op een donderdag in oktober 2023 | 19:00 – 22:00

All we need to know

Onze Grandes Dames Advocaten, van echtscheiding tot arbeidszaken, geven deze avond broodnodige informatie en mooie anekdotes. En ja, het wordt een sprankelende avond!

Grande Dame Inside to Outsite

Op een donderdag in november 2023 | 19:00 – 22:00

Van binnen naar buiten

Een notaris tegenover een imageconsultant, dat belooft interessant te worden. 

Waar de notaris ons de weg wijst met juridische kennis, heeft de imageconsultant een andere missie, namelijk de kwaliteiten die je hebt ook aan de buitenzijde te laten zien.

Grande Dames

We hebben verschillende rubrieken waarin onze Grande Dames te vinden zijn.

Van advocaat tot boerin tot seksuoloog.

Benieuwd welke Grande Dames er aangesloten zijn bij onze club?

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.