fbpx
Agenda | Grande Dame Design, exclusieve businessclub voor vrouwen
16344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16344,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Agenda 2020

appels
Grande Dame Borrel

Do 24 september / 19:00 – 21:30 uur
Dè kans om kennis te maken met ons bijzondere, inspirerende, warme en succesvolle netwerk. Voorwaarden: je bent een vrouwelijke onderneemster of hebt een hoge positie in het bedrijfsleven; je meldt je aan via dit linkje.
Inschrijving via Facebook is verplicht

Hetty van Ee
Grande Leiderschap & Levenskunst

Do 29 oktober / 19:00 – 22:00 uur
ADVISEUR IN LEIDERSCHAP & LEVENSKUNST Hetty van Ee heeft veel prijzen gewonnen als beste werkgever en als succesvolle ondernemer en noemt zichzelf levenskunstenaar.
Hetty stopte zelf als 19-jarige met studeren aan het begin van haar 3e jaar studie Nederlands. Ze wilde een andere studie gaan volgen en dacht het jaar even vol te maken met een tijdelijke baan. Dat was bij Wang, ze bleef daar uiteindelijk 15 jaar werken in allerlei managementrollen en is tot 2020 nooit meer gestopt met werken. Na Wang groeide zij door naar directiefuncties bij ELC en later bij Ordina. Van daaruit werd zij in 2001 gevraagd om ORMIT, een zelfstandige onderneming van Ordina aan te gaan sturen. In de eerste jaren bij ORMIT, is het concept van ORMIT aangepast van specialist in management naar specialist in leiderschap en traineeships. In 2010 is Hetty door een MBO mede-eigenaar geworden van ORMIT en in 2019 is ORMIT verkocht aan een nieuwe aandeelhouder. Zij heeft in 2019 gewerkt aan de overdracht van haar rol als CEO naar haar opvolgers. Hetty is nog steeds betrokken bij ORMIT, maar nu als commissaris.

ORMIT is specialist in leiderschap en traineeships
De kern hierbij is het ontwikkelen van net afgestudeerde jongeren naar leiderschapsfuncties. Inmiddels zijn er zo’n 2.000 jonge mensen ontwikkeld in Nederland en België die binnen organisaties waar zij zijn gaan werken, het verschil maken in hun leiderschapsaanpak. Dat komt niet door wat zij weten, maar door wie ze zijn, door hun gedrag, door de manier waarop ze mensen met elkaar en aan het bedrijf te verbinden en door aan te sturen met hoofd en hart.

Hetty is ervan overtuigd dat het bij goed leiderschap gaat om dat persoonlijk leiderschap, om een growth mindset, om jezelf als mens te blijven ontwikkelen. Haar passie is daarbij levenskunst. En die levenskunstontwikkeling is bij ORMIT nooit zo expliciet genoemd, maar wel altijd de basis geweest van ieders ontwikkeling.

We hebben Hetty uitgenodigd om te praten over haar loopbaan, over leiderschap, over ORMIT, de ontwikkeling van jonge mensen, over “practice what you preach”, over Great Place to Work (de prijzen die ORMIT won) en over levenskunst.
Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

olifanten
Grande Dame Zoo

Do 26 november  / 19:00 – 22:00 uur
Hoe bestuur je een dierentuin? Wij kunnen als ondernemers leren over succesvol worden, wilskracht, moed, nieuwe wegen inslaan; maar ook over hoe je met tegenslagen omgaat, dat kenmerkt namelijk de échte winner. Daarnaast is er ruimte om inspiratievol te netwerken.

De ondernemer, mede-directeur bij Koninklijke Burgers’ Zoo, Bertine van Hooff-Nusselder komt ons inspireren. De dierentuin staat bekend om zijn ‘ecodisplays’: nabootsingen van de ecosystemen waarin de dieren en planten in de natuur leven.
Dit is Burgers’ Zoo! Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo! Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.
Tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Daarnaast is er een Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn (Desert), koraalrif in de Indopacifische Oceaan (Ocean), savannevlakte met o.a. giraffes en neushoorns (Safari) en Maleis regenwoud (Rimba). Ons nieuwste ecosysteem, de grootste overdekte Mangrove van de wereld, is gebaseerd op ons natuurgebied in Belize dat wij al ongeveer 30 jaar beheren! Hier ontdek je o.a. vlinders, zeekoeien en verschillende krabben! 

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

liefde
Grande Dame l’Amour

Datum volgt op een Do  / 19:00 – 22:00 uur
BEHIND EVERY GREAT LOVE IS A GREAT STORY (The Notebook). De liefde wordt in allerlei aspecten belicht door ondernemers die in dit spectrum hun business hebben. Wij kunnen als ondernemers leren over succesvol worden, wilskracht, moed, nieuwe wegen inslaan; maar ook over hoe je met tegenslagen omgaat, dat kenmerkt namelijk de échte winner. Daarnaast is er ruimte om inspiratievol te netwerken.

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

sport
Grande Dame Sport

Do 13 februari / 19:00 – 22:00 uur
De kracht van deze sportvrouw die 5-voudig Europees tafeltenniskampioen is geweest; zelfs de Chinezen wist te verslaan; erna als China deskundige verslag deed; boeken schrijft; haar sportcarrière doorgeeft aan jongeren en ouderen… onze Bettine Vriesekoop deelt met ons haar geheimen. Wij kunnen als ondernemers van haar leren over succesvol worden, wilskracht, moed, nieuwe wegen inslaan; maar ook over hoe je met tegenslagen omgaat, dat kenmerkt namelijk de échte winner. Daarnaast is er ruimte om inspiratievol te netwerken.

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

borrel maart 2020 afgelast
Borrel / Grandes Dames en potentiële Grandes Dames

Do 26 maart / 19:00 – 21:00 uur
Als je kennis wilt maken met Grande Dame Design en je bent een inspirerende vrouwelijke ondernemer, dan ben je deze avond welkom.
BORREL 26 maart AFGELAST
Helaas gaat onze borrel, vanwege de richtlijnen omtrent het Corona virus, niet door. De borrel wordt op een ander tijdstip gegeven, we houden je op de hoogte. Check deze agenda en ons FACEBOOK account.

Voor potentiële Grandes Dames en leden / alleen toegang als je inschrijft via Facebook

catharine-deneuve
Grande Dame ONLINE

Do 7 mei / 20:00 – 21:00 uur
GRANDE DAME GAAT ONLINE! Onze thema’s per meeting zijn:
> Grande Focus, de juiste Grande Dame focus
> “Zeg het Monique”, speelt empatisch in op wat er bij de Grandes Dames leeft in corona tijd
> Grande at Work, flogs van onze werkplekken
> Schaamteloos Vragen, eindelijk DE kans om te vragen wat jij nodig hebt voor jouw business
> Grande Inspiration, zoomt in op die ene Grande
> Silver Lining, kleurt onze business

De focus ligt op business tijdens corona tijd, met de gebruikelijke twist en sprankeling die hoort bij Grande Dame Design. Er zijn rollen en gastrollen die ingevuld worden. We hebben een vast palet aan thema’s. Schaamteloos Vragen is een nieuw thema bij Grande Dame, je hebt eindelijk de kans om te vragen wat jij nodig hebt voor jouw business! Het idee is dat we om de 3 weken elkaar op deze manier online ontmoeten. Steeds op een donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.
Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

lach
Grande Dame Laugh & Grumble

Do 18 juni / 19:00 – 22:00 uur
ENERGIZER IN BUSINESS, de speelse workshops met een zakelijke twist om jou uit je comfort zone te halen en je energie, verbinding en bevrijding te brengen.
Deze workshop is op maat gemaakt voor onze Grandes Dames door Bente Adri. Zij heeft al 900 lach- en mopper workshops gegeven o.a. voor bedrijven als Rabobank, Zilveren Kruis, Achmea, KPN, Rijkswaterstaat, Heineken. We kennen Bente uit de media, zij wordt geïnterviewd voor diverse tijdschriften en op t.v. 

Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

bloemen
Workshop

Workshop ’Design Your Business’ voor leden in het 1e jaar, workshop ‘Make My Day’ voor leden in het 2e jaar. Het is een persoonlijke workshop  van 1,5 uur. Heel inspirerend; een ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende ondernemer! Klik hier voor reviews over deze workshop. Alleen voor leden / inschrijven via Facebook.

Fotoshoot-70
Fotoshoot

Persoonlijke shoot
Iedere Grande Dame krijgt haar persoonlijke fotoshoot. Deze foto wordt geplaatst op onze site.

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

Agenda 2019 / 2018