Agenda | Grande Dame Design, exclusieve businessclub voor vrouwen
16344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16344,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Agenda 2020

sport
Grande Dame Sport

Do 13 februari / 19:00 – 22:00 uur
De kracht van deze sportvrouw die 5-voudig Europees tafeltenniskampioen is geweest; zelfs de Chinezen wist te verslaan; erna als China deskundige verslag deed; boeken schrijft; haar sportcarrière doorgeeft aan jongeren en ouderen… onze Bettine Vriesekoop deelt met ons haar geheimen. Wij kunnen als ondernemers van haar leren over succesvol worden, wilskracht, moed, nieuwe wegen inslaan; maar ook over hoe je met tegenslagen omgaat, dat kenmerkt namelijk de échte winner. Daarnaast is er ruimte om inspiratievol te netwerken.

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

borrel maart 2020 afgelast
Borrel / Grandes Dames en potentiële Grandes Dames

Do 26 maart / 19:00 – 21:00 uur
Als je kennis wilt maken met Grande Dame Design en je bent een inspirerende vrouwelijke ondernemer, dan ben je deze avond welkom.
BORREL 26 maart AFGELAST
Helaas gaat onze borrel, vanwege de richtlijnen omtrent het Corona virus, niet door. De borrel wordt op een ander tijdstip gegeven, we houden je op de hoogte. Check deze agenda en ons FACEBOOK account.

Voor potentiële Grandes Dames en leden / alleen toegang als je inschrijft via Facebook

catharine-deneuve
Grande Dame ONLINE

Do 7 mei / 20:00 – 21:00 uur
GRANDE DAME GAAT ONLINE! Onze thema’s per meeting zijn:
> Grande Focus, de juiste Grande Dame focus
> “Zeg het Monique”, speelt empatisch in op wat er bij de Grandes Dames leeft in corona tijd
> Grande at Work, flogs van onze werkplekken
> Schaamteloos Vragen, eindelijk DE kans om te vragen wat jij nodig hebt voor jouw business
> Grande Inspiration, zoomt in op die ene Grande
> Silver Lining, kleurt onze business

De focus ligt op business tijdens corona tijd, met de gebruikelijke twist en sprankeling die hoort bij Grande Dame Design. Er zijn rollen en gastrollen die ingevuld worden. We hebben een vast palet aan thema’s. Schaamteloos Vragen is een nieuw thema bij Grande Dame, je hebt eindelijk de kans om te vragen wat jij nodig hebt voor jouw business! Het idee is dat we om de 3 weken elkaar op deze manier online ontmoeten. Steeds op een donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.
Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

lach
Grande Dame Laugh & Grumble

Do 18 juni / 19:00 – 22:00 uur
ENERGIZER IN BUSINESS, de speelse workshops met een zakelijke twist om jou uit je comfort zone te halen en je energie, verbinding en bevrijding te brengen.
Deze workshop is op maat gemaakt voor onze Grandes Dames door Bente Adri. Zij heeft al 900 lach- en mopper workshops gegeven o.a. voor bedrijven als Rabobank, Zilveren Kruis, Achmea, KPN, Rijkswaterstaat, Heineken. We kennen Bente uit de media, zij wordt geïnterviewd voor diverse tijdschriften en op t.v. 

Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

appels
Grande Dame Borrel

Do 24 september / 19:00 – 21:30 uur
Dè kans om kennis te maken met ons bijzondere, inspirerende, warme en succesvolle netwerk. Voorwaarden: je bent een vrouwelijke onderneemster of hebt een hoge positie in het bedrijfsleven; je meldt je aan via dit linkje.
Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

Hetty van Ee
Grande Leiderschap & Levenskunst

VERWACHT IN OKTOBER    op een do 19:00 – 22:00 uur
DE SPECIALIST IN LEIDERSCHAP Hetty van Ee, is een markante onderneemster die haar sporen verdiend heeft. Met haar filosofie “Leiderschap & Levenskunst” heeft zij vele leiders opgeleid. Zij is voorzitter van NCD, Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren en commissaris van ORMIT. Tot 2020 was zij managing director van ORMIT, de specialist in traineeships voor onze toekomstige leiders. 
Alleen voor leden / Inschrijving via Facebook is verplicht

bloemen
Workshop

Workshop ’Design Your Business’ voor leden in het 1e jaar, workshop ‘Make My Day’ voor leden in het 2e jaar. Het is een persoonlijke workshop  van 1,5 uur. Heel inspirerend; een ‘must’ voor iedere zichzelf respecterende ondernemer! Klik hier voor reviews over deze workshop. Alleen voor leden / inschrijven via Facebook.

Fotoshoot-70
Fotoshoot

Persoonlijke shoot
Iedere Grande Dame krijgt haar persoonlijke fotoshoot. Deze foto wordt geplaatst op onze site.

Alleen voor leden / inschrijven via Facebook

Agenda 2019 / 2018