Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Inspirerende verhalen van vrouwelijke ondernemers

Grande Dame Podcast

Welkom bij de Grande Dame Design Podcast, het platform waar we de schijnwerpers richten op de buitengewone verhalen van onze vrouwelijke ondernemers. Elke aflevering biedt een diepgaand inzicht in de wereld van onze leden, hun passies, uitdagingen en de drijfveren achter hun succes.

Logo grande dame design

Podcast #5

Willeke Peek
de Boer

Willeke is een moderne boerin en ondernemer achter zowel Groot Obbink als Milk and Meetings. Haar vergaderlocaties trekken klanten vanuit de hele wereld.

boerin

Podcast #4

Jacqueline Teunissen

Jacqueline’s aanpak in het ondernemerschap is er een van actie en initiatief. Ze gelooft in het belang van zelfvertrouwen, vakmanschap en constante zelfontwikkeling.

Jacqueline Teunissen

Podcast #3

Maya Meijer

Als eigenaresse van Paleis Soestdijk heeft Maya een rijke geschiedenis vol anekdotes en ervaringen. Haar verhaal is er een van passie, doorzettingsvermogen en een diepe verbondenheid met kunst en cultuur.

Maya Meijer

Podcast #2

Ike Bekking

In het hartje van Bilthoven heeft Ike een prachtige boekenwinkel opgericht. Ze is niet zomaar een boekhandelaar; ze is een vrouw met een visie en een diepe liefde voor literatuur.

boeken

Podcast #1

Astrid Kremers

Astrid is meer dan alleen een seksuoloog; ze is een bron van kennis en begrip in de wereld van seksualiteit. In haar aflevering deelt ze haar uitgebreide kennis en ervaringen, en gaat ze dieper in op de uitdagingen en beloningen van haar beroep.

hartje

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.