Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Eigenaresse van Paleis Soestdijk

Het verhaal van Maya Meijer

Mijn rol

Maya Meijer is een dynamische persoonlijkheid met een rijke geschiedenis vol anekdotes en ervaringen. Van haar betrokkenheid bij kunst en cultuur tot haar onderscheiding als Officier in de Orde van Oranje Nassau, Maya’s verhaal is er een van passie en doorzettingsvermogen.

Mijn bedrijf

Maya Meijer is niet alleen bekend om haar persoonlijke prestaties, maar ook om haar betrokkenheid bij diverse culturele en maatschappelijke initiatieven. Haar verhalen weerspiegelen haar diepe verbondenheid met de gemeenschap en haar wens om een positieve impact te hebben.

Waarom ik aangesloten ben bij Grande Dame Design

Maya’s lidmaatschap bij Grande Dame Design is een weerspiegeling van haar wens om verbonden te blijven met inspirerende vrouwen en om haar kennis en ervaringen te delen. Haar verhalen en anekdotes brengen een unieke flair en diepte naar het netwerk.

Podcast met Maya Meijer

In deze podcast deelt Maya haar rijke levensverhaal, vol met interessante anekdotes en ervaringen. Van haar ontmoetingen met prominente figuren tot haar onverwachte onderscheidingen, Maya’s verhaal is er een van verrassingen en inspiratie.

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.