Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Boekhandel eigenaresse Ike Bekking

Het verhaal van Ike Bekking

Mijn rol

Ike Bekking is niet zomaar een boekhandelaar. Ze is een vrouw met een visie, een passie voor boeken en een diep respect voor de fysieke boekenwinkel in een steeds digitalere wereld. In het hartje van Bilthoven heeft ze een prachtige boekenwinkel opgericht waar ze haar liefde voor literatuur deelt met de gemeenschap.

Mijn bedrijf

De boekenwinkel van Ike is meer dan alleen een plek om boeken te kopen. Het is een ontmoetingsplaats, een plek van inspiratie en een toevluchtsoord voor boekenliefhebbers. Ike’s toewijding aan haar winkel en haar klanten is wat haar onderscheidt in de branche. Volg Ike op Facebook!

Waarom ik aangesloten ben bij Grande Dame Design

“Ik moet zeggen dat ik de contacten met de andere dames heel erg leuk vind, en heel langzaam maar zeker, begint er iets te ontstaan. Ten eerste, chemie tussen elkaar. Ook vind ik dat de dames die een echt bedrijf hebben, een heel interessant verhaal hebben”.

Podcast met Ike Bekking

Ike heeft een prachtige boekenwinkel in het hartje van Bilthoven. In deze podcast verteld ze het bijzondere verhaal van haar ondernemingen, waarom ze begonnen is met haar boekenwinkel en waar haar passie ligt.

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.