Exclusief netwerk voor inspirerende, vrouwelijke ondernemers

Inspiratie en verrijking

Het verhaal van
Jacqueline Teunissen

Mijn rol

Jacqueline Teunissen is niet zomaar een ondernemer. Ze is een kapitein, een leider, en iemand die de rollen in haar leven en bedrijf duidelijk heeft gedefinieerd. Ze gelooft in het nemen van initiatief, het zijn van de basis, en het belang van duidelijke rollen in een team.

Mijn bedrijf

Jacqueline’s ondernemerschap is doordrenkt van passie en toewijding. Ze heeft ervaring in diverse sectoren, van kinderopvang tot horeca. Haar aanpak is er een van actie, van “doen” in plaats van te lang nadenken. Ze gelooft in het belang van zelfvertrouwen, vakmanschap en het ontwikkelen van jezelf.

Waarom ik aangesloten ben bij Grande Dame Design

Voor Jacqueline is het lidmaatschap van Grande Dame een bron van inspiratie en verrijking. Ze waardeert de gemeenschap van sterke, onafhankelijke vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren. Ze ziet het als een platform waar ze haar ervaringen kan delen en kan leren van anderen.

Podcast met Jacqueline Teunissen

In de podcast deelt Jacqueline haar levensverhaal, haar uitdagingen en successen als ondernemer. Ze spreekt over het belang van rollen, het nemen van initiatief en het belang van zelfvertrouwen en vakmanschap. Luister naar haar verhaal en laat je inspireren door haar wijsheid en inzichte

Word ook een Grande Dame

Als lid van Grande Dame Design krijg je één keer per jaar een workshop. Daarnaast geniet je van alle voordelen van onze club.

Exclusieve events

In onze agenda zie je onze bijzondere events.

De locaties van onze events verschillen van een boerderij tot aan paleis Soestdijk.

Onze sprekers bestaan uit inspirerende vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een interessante positie in het bedrijfsleven.